5 fantastiske fordele ved IPE træterrasser

 

IPE træterrasse kommer med en masse fordele. Denne type træ er opnået fra et træ, der er hjemmehørende i Sydamerika. Det kaldes også brasiliansk valnød. I USA stiger populariteten af denne træsort dag for dag. Nedenfor er nogle af de 8 primære fordele ved det. Læs videre for at finde ud af mere.

1. Rådfast

Da træet findes i regnskov, producerer det naturlige olier, der er modstandsdygtige over for råd. Desuden er fibrene ret tætte. Så træets struktur beskytter det mod svampe og skimmelsvampe. Så hvis du installerer en terrasse lavet af IPE-træ, kan du være sikker på, at din terrasse vil være god i mange år fremover.

2. Insekt resistent

Denne type trædæk er modstandsdygtig over for mange insekter Trætjære. Igen går æren til træets høje tæthed og naturlige olier. Faktisk vokser disse træer i skove, hvor der er mange forskellige typer insekter. Så det udvikler en naturlig modstand mod disse angribere. Hvis du er dækejer, er det gode nyheder for dig. Der vil ikke være behov for at beskytte dit uderum mod forskellige typer insekter.

3. Varmespredning

I modsætning til plast- eller kompositdæk er IPE-træ meget godt til at sprede varme. Derfor bliver dit dæk ikke for varmt om sommeren. Så du kan gå på den uden at brænde dine fødder. Faktisk har IPE en tendens til at holde på varmen med en meget lav hastighed.

For de bedste resultater kan du sørge for, at der er en lille smule plads under dækket. Dette vil sikre, at der er masser af luftstrøm for at reducere temperaturen på terrassen.

4. Stilfuld og robust

En anden stor ting ved IPE er, at den kommer med stil, skønhed og robusthed. Så du kan få det bedste fra begge verdener. Faktisk bruges denne træsort over hele verden for sin ensartede og glatte tekstur. Desuden er kornet fint og har en bølget tekstur, hvorfor det er kendt for de røde toner.

5. Brandsikker

Baseret på den stat, du bor i, kan du have en højere risiko for brand. Så vi foreslår, at du ikke vælger en terrasse, der ret hurtigt kan gå i brand. Du ønsker jo ikke at ende med at brænde dit hus af. Det gode ved IPE er, at det er brandsikkert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *